Benieuwd hoe het is om voor DELA te werken? En wat ons werk zo leuk, bijzonder en uitdagend maakt? Je lees het hier.
Uitvaartdiensten
Werken bij DELA

Vacature locatie Almere

In het crematorium en uitvaartcentrum van Almere (Yarden) zoeken wij nieuwe horecamedewerkers. Als horecamedewerker, ook wel gastvrouw of gastheer genoemd, zorg jij voor een hoogwaardige horeca-beleving in het crematorium. Je doet betekenisvol werk, zorgt voor een warme herinnering bij nabestaanden en werkt nauw samen met collega’s.

Werken bij DELA
Persoonlijk verhaal

‘Sta zelf aan het roer van je carrière’

Collega Kee startte als teammanager Backoffice binnen DELA, om niet lang daarna de verzekeringskant van de coöperatie te verwisselen voor de sector Uitvaartdiensten. Kee Ceelen: ‘Ik had nooit gedacht aan een leidinggevende functie binnen een crematorium, maar na een dag meelopen was ik verkocht.’ Inmiddels heeft Kee leiding gegeven aan twee crematoria in Tiel en Uden en onlangs startte deze moeder van vier in haar nieuwe rol als adviseur Arbo en Gezondheid in Eindhoven.

Innovatie
IT

Ilja Nelen over zijn werk als test engineer bij DELA

Informatietechnologie is binnen DELA het snelst groeiende vakgebied. Als innoverende verzekeraar en uitvaartorganisatie zetten we dan ook vol in op hoogstaande IT. Daarbij gaat de ontwikkeling van software hand in hand met het testen daarvan. En voor dit mensenwerk zijn we structureel op zoek naar nieuwe test engineers, zoals wij ze noemen.

Werken bij DELA
Traineeship

Leadership programma bij DELA

In dit unieke traineeship ga je binnen DELA aan de slag met opdrachten op diverse gebieden. Er liggen voldoende kansen en mogelijkheid om echt impact te maken.

Lecture
Inspiratiesessie

DELA Hospitality Inspiratiesessie

Wat is gastvrijheid? Is gastvrijheid te meten? En kun je gastvrijheidsbeleving beïnvloeden? Tijdens deze informele inspiratiesessie geeft Sander Allegro aan de hand van spraakmakende voorbeelden inzicht in onze manier van oordelen wat betreft gastvrijheid.

Lecture
Inspiratiesessie

DELA Lecture: Brainpower

We leven in een snel veranderende omgeving met steeds complexere vraagstukken, waarbij kennis tegenwoordig overal is. Maar hoe gebruik je deze kennis om innovatieve ideeën te creëren of om problemen op te lossen? Tijdens de interactieve lecture “Brainpower” gaat Daphne Feller je leren hoe je door wetenschappelijke en praktische technieken - die zijn afgeleid van hersenonderzoek, organisatiepsychologie en hartintelligentie – jouw (creatief) denkvermogen en prestatievermogen kunt optimaliseren.

Werken bij DELA
Bijbaan

Julia (19) en Frederiek (24) werken in de uitvaartbranche

Werken in de uitvaartbranche is misschien niet de baan waar je als negentienjarige direct aan denkt. Onze collega's Julia en Frederiek vertellen waarom zij juist wel voor de uitvaartbranche hebben gekozen.

IT
Persoonlijk verhaal

Lisa Dekker, test engineer, over haar werk bij DELA

DELA heeft een grote IT-afdeling, met ruim 150 mensen. Uiteraard onderverdeeld in diverse teams, met professioneels in verschillende takken van sport. Lisa Dekker (28) is een van onze test engineers, die ervoor zorgen dat DELA een vertrouwde IT-partner is voor klanten en collega’s.

Werken bij DELA

Een veilige werkplek voor elke medewerker

28 april is door de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) uitgeroepen als jaarlijkse 'Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk'. Deze internationale dag focust op de preventie van arbeidsongevallen en beroepsziekten. We gaan in gesprek met Sanne Vervoort. In haar werk als adviseur arbo en gezondheid binnen onze coöperatie krijgt ze hier dagelijks mee te maken.

Werken bij DELA

‘Een overledene heeft geen privacy. Gek hè’.

De ‘Europese dag van de privacy’ grijpen we aan om stil te staan bij de manier waarop DELA omgaat met (het beschermen) van persoonsgegevens. DELA hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy. Wat betekent dat voor onze leden? Welke gedachte zit er achter ons privacy statement?

Bijbaan
Persoonlijk verhaal

Frederiek (24) verruilde de horeca voor het crematorium

As fijnmalen, rouwbezoeken verzorgen, assisteren tijdens de dienst: werkte ze een jaar geleden nog in de horeca, nu heeft Frederiek van der Heide haar roeping gevonden in de uitvaartbranche. De coronapandemie leidde de Tielse naar crematorium De Linge. Of de bar en het bier niet lonken? ,,Nee, ik blijf hier.

Werken bij DELA

Roos Fleuren, directeur HR over het nieuwe arbeidsvoorwaardenpakket van DELA

“Keuzevrijheid is de rode draad”. DELA heeft vanaf 1 januari 2022 een nieuw arbeidsvoorwaardenpakket. Een pakket dat helemaal bij de tijd is, robuust en toekomstbesteding. Op sommige vlakken misschien zelfs zijn tijd vooruit. Roos Fleuren, onze directeur HR, kan hier alles over vertellen.

Innovatie
IT

Longread: Software die nabestaanden meer keuzevrijheid geeft.

Het ontwikkelen van een eigen drukwerktool was een grote wens, en later bleek een flinke klus. Voor onze IT-mensen, maar ook voor onze uitvaartverzorgers.