Bijbaan bij DELA

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan, of een job waarmee je fijn bijverdient én op belangrijke momenten het verschil maakt. Een baan waarin je veel leert en echt iets betekent voor anderen. Wij hebben verschillende leuke bijbanen in de horeca, verspreid over heel Nederland. 

Benieuwd hoe het is om voor DELA te werken? In deze vlog geeft Rens een kijkje in de keuken. 

Betrokken

Je bent behulpzaam, op een positieve manier aanwezig en je zorgt ervoor dat het de nabestaanden en gasten aan niks ontbreekt.

Integer

Je komt je afspraken na. Je bent duidelijk in wat je wel en niet kunt, en daardoor weten collega's heel goed wat ze aan jou hebben. 

Ondernemend

Je wilt jezelf ontwikkelen. Dit doe je door naast je studie te werken en je eigen geld te verdien, zodat je ook nog andere leuke dingen kunt ondernemen. 

Ontmoet jouw collega's

Kim Moonen

"Ik vind het vooral heel leuk dat we het met alle collega's heel leuk en gezellig hebben, en dat gasten en nabestaanden je heel dankbaar zijn. Ik vind het fijn dat ik andere mensen kan helpen". 
Bente van Kouwenberg

"Wat mijn werk bij DELA zo leuk maakt? Dat is met name de fijne werkomgeving met gezellige mensen waar ik echt mezelf kan zijn. Ook vind ik het fijn dat ik echt iets voor een ander kan betekenen".
Bente van Ham

"Naast de gezelligheid met collega's, vind ik de variatie in werkzaamheden ook heel leuk. Bij DELA is letterlijk geen dag hetzelfde. Dat maakt ook dat ik veel verschillende dingen mag doen". 
Example alt text

Gezelligheid met collega's

Example alt text

Geen late avonddiensten

Example alt text

Goed te combineren met je studie

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in