Een bijbaan in de horeca, iets voor jou?

Werken op een unieke locatie? Solliciteer en ervaar zelf hoe het is om als horecamedewerker in een uitvaartcentrum of crematorium te werken. Je krijgt een goed salaris, leert snel nieuwe mensen kennen en je kunt met jouw bijbaan echt van betekenis zijn. Ook fijn, je kunt een bijbaan in het crematorium of uitvaartcentrum perfect combineren met je studie. Het werk biedt je flexibele werktijden én de garantie dat je nooit tot in de late uurtjes hoeft te werken. Zo houd je in de avond nog voldoende tijd over voor andere leuke dingen. Want ook dat is belangrijk🎉.  

Bijbaan vacatures in de horeca

Wat houdt dat eigenlijk in, werken als horecamedewerker bij DELA? Het betekent in ieder geval veel variatie in jouw werkzaamheden. Met onze bijbanen in de horeca laten we je graag ervaren hoe het is om echt het verschil te maken voor gasten en nabestaanden. Een bijkomend voordeel van een bijbaan in de horeca bij DELA is dat je veel handige vaardigheden en competenties ontwikkelt die ook later in je werk weer van pas komen. 

Enthousiast geworden? Ontdek jouw nieuwe horeca bijbaan hier. Of meld je aan voor onze job alert. Met jouw aanmelding krijg je elke week nieuwe en voor jou leuke bijbaan vacatures in jouw mailbox. .  

Bepaal zelf hoeveel je werkt: een ideale combinatie met je studie, sport of sociale leven.  ✅ Welkomstcadeau  ✅ Leuke collega’s ✅ Door heel Nederland.

Een bijbaan bij DELA in de horeca

💰 Lekker bijverdienen

🚀 Groei 

🔥 Flexibele uren

Meer over jouw bijbaan

Mis nooit meer een vacature van coöperatie DELA. Meld je hier aan voor de job alert.

Mis nooit meer een leuke bijbaan vacature

Stel een job alert in met jouw persoonlijke voorkeur. Zodra er een nieuwe bijbaan beschikbaar is die voldoet aan jouw wensen, dan ontvang je van ons het vacature overzicht in jouw mailbox.