Onze arbeidsvoorwaarden

DELA is een coöperatie die midden in het leven staat. En dat zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden. Op alle niveaus binnen de organisatie willen we qua arbeidsvoorwaarden marktconform zijn en daar waar het verantwoord is, willen we bijzonder zijn. We willen onze medewerkers de mogelijkheid geven om hun arbeidvoorwaarden af te stemmen op eigen persoonlijke wensen en behoeften. 

  • Flexibiliteit
  • Zelf keuzes maken
  • Bevorderen vitaliteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Werk-privé balans

Het individueel Keuze Budget

Het Individueel Keuze Budget geeft je als medewerker de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaarden af te stemmen op je eigen persoonlijke wensen en behoeften. Dus in plaats van vaste beloningscomponenten krijg je een budget wat je naar eigen keuze kunt besteden.
Het budget is opgebouwd uit de volgende onderdelen
  • Vakantietoeslag
  • 13e maand
  • De waarde van 6 bovenwettelijke vakantiedagen

Individueel Vitaliteits-Budget

DELA vindt het belangrijk dat medewerkers zich vitaal voelen, zichzelf blijven ontwikkelen en de regie nemen over hun eigen duurzame inzetbaarheid. Om dit te stimuleren, krijgt iedere medewerker een Individueel Vitaliteits-Budget. Dit budget kun je besteden aan artikelen of activiteiten ten behoeve van je eigen gezondheid en ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan het nemen van een lidmaatschap bij een sportvereniging of het volgen van een yogacursus.

Thuis- en flexwerken

Werk waar je wilt en wanneer je wilt. Wij beoordelen je niet op je aanwezigheid, maar op wat je voor elkaar krijgt. In veel functies kun je flexwerken en zolang dat redelijk is, regelen we dat samen. Je zult begrijpen dat thuiswerken niet kan als je in een functie werkt waarin je echt aanwezig moet zijn, zoals op een crematorium of een uitvaartcentrum.

Lees al onze verhalen

Uitvaartverzorger Fardau over ruimte en tijd maken voor de kleinste details

Haar achtergrond lag in marketing, communicatie en evenementen. Later volgde ze haar hart en begon ze een bedrijf in visagie, kwam zo in contact met het opmaken van overledenen en nu is Fardau Blom (41) sinds vorig jaar uitvaartverzorger binnen onze coöperatie. ‘In deze baan komt alles voor mij samen: het organiseren, het aanvoelen van mensen en iets extra’s kunnen doen.'

Uitvaartverzorger Regi van Schijndel over de betrokkenheid binnen DELA

Regi van Schijndel (34) werkt als uitvaartverzorger in de regio Eindhoven. Alleen vanaf februari 2023 een halfjaartje niet, omdat ze een sabbatical opneemt, zodat ze op reis kan met haar man en hun dochter van bijna vier jaar. 'Nu kan het nog, omdat ze niet leerplichtig is. En door mijn werk in deze branche besef ik ook hoe belangrijk het is om niet te wachten als je iets heel graag wilt. Gelukkig is daar bij DELA alle ruimte voor.'

Werken bij DELA
Ontwikkelen

Coöperatie DELA uitgeroepen tot Worldclass Workplace

Coöperatie DELA is onlangs uitgeroepen tot Worldclass Workplace winnaar in de branche Verzekeringen. Het is het eerste jaar dat DELA deelneemt aan het grootschalig onderzoek naar goed werkgeverschap, uitgevoerd door Effectory. HR Innovatieadviseur Bas van Gemert over het medewerkeronderzoek en het belang van tevreden medewerkers voor een excellente dienstverlening richting alle leden en hun families.

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in