Onze arbeidsvoorwaarden

DELA is een coöperatie die midden in het leven staat. En dat zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden. Op alle niveaus binnen de organisatie willen we qua arbeidsvoorwaarden marktconform zijn en daar waar het verantwoord is, willen we bijzonder zijn. We willen onze medewerkers de mogelijkheid geven om hun arbeidvoorwaarden af te stemmen op eigen persoonlijke wensen en behoeften. 

  • Flexibiliteit
  • Zelf keuzes maken
  • Bevorderen vitaliteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Werk-privé balans

Het individueel keuzebudget

Het Individueel Keuze Budget geeft je als medewerker de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaarden af te stemmen op je persoonlijke wensen en behoeften. Dus in plaats van vaste beloningscomponenten krijg je een budget wat je naar eigen keuze kunt besteden.

Het individueel keuze budget (IKB) bestaat uit 20,25% van het maandsalaris, waarin begrepen het vakantiegeld en de compensatie voor 8,5 bovenwettelijke vakantiedagen.

Individueel Vitaliteitsbudget

DELA vindt het belangrijk dat medewerkers zich vitaal voelen, zichzelf blijven ontwikkelen en de regie nemen over hun eigen duurzame inzetbaarheid. Om dit te stimuleren, krijgt iedere medewerker een Individueel Vitaliteitsbudget. Dit budget kun je besteden aan artikelen of activiteiten ten behoeve van je eigen gezondheid en ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan het nemen van een lidmaatschap bij een sportvereniging of het volgen van een yogacursus.

Thuis- en flexwerken

Werk waar je wilt en wanneer je wilt. Wij beoordelen je niet op je aanwezigheid, maar op wat je voor elkaar krijgt. In veel functies kun je flexwerken en zolang dat redelijk is, regelen we dat samen. Je zult begrijpen dat thuiswerken niet kan als je in een functie werkt waarin je echt aanwezig moet zijn, zoals op een crematorium of een uitvaartcentrum.

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in