Onze arbeidsvoorwaarden

DELA is een coöperatie die midden in het leven staat. En dat zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden. Op alle niveaus binnen de organisatie willen we qua arbeidsvoorwaarden marktconform zijn en daar waar het verantwoord is, willen we bijzonder zijn. We willen onze medewerkers de mogelijkheid geven om hun arbeidvoorwaarden af te stemmen op eigen persoonlijke wensen en behoeften. 

  • Flexibiliteit
  • Zelf keuzes maken
  • Bevorderen vitaliteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Werk-privé balans

Het individueel keuzebudget

Het Individueel Keuze Budget geeft je als medewerker de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaarden af te stemmen op je persoonlijke wensen en behoeften. Dus in plaats van vaste beloningscomponenten krijg je een budget wat je naar eigen keuze kunt besteden.

Het individueel keuze budget (IKB) bestaat uit 20,25% van het maandsalaris, waarin begrepen het vakantiegeld en de compensatie voor 8,5 bovenwettelijke vakantiedagen.

Individueel Vitaliteits-Budget

DELA vindt het belangrijk dat medewerkers zich vitaal voelen, zichzelf blijven ontwikkelen en de regie nemen over hun eigen duurzame inzetbaarheid. Om dit te stimuleren, krijgt iedere medewerker een Individueel Vitaliteits-Budget. Dit budget kun je besteden aan artikelen of activiteiten ten behoeve van je eigen gezondheid en ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan het nemen van een lidmaatschap bij een sportvereniging of het volgen van een yogacursus.

Thuis- en flexwerken

Werk waar je wilt en wanneer je wilt. Wij beoordelen je niet op je aanwezigheid, maar op wat je voor elkaar krijgt. In veel functies kun je flexwerken en zolang dat redelijk is, regelen we dat samen. Je zult begrijpen dat thuiswerken niet kan als je in een functie werkt waarin je echt aanwezig moet zijn, zoals op een crematorium of een uitvaartcentrum.

Lees al onze verhalen

Uitvaartverzorging

Roger is coöperatieconsulent: ‘Steeds meer mensen willen een voorbespreking’

Hij miste zingeving in zijn oude werk en vond dat twintig jaar geleden wel in zijn baan bij DELA. Vijf jaar lang is Roger Mutsaers (53) uitvaartverzorger en helpt hij nabestaanden bij het vormgeven van de uitvaart. Na vijf jaar maakte hij de overstap en werd hij coöperatieconsulent. Al vijftien jaar helpt hij mensen vanuit deze rol. ‘Ik zie een enorme toename in mensen die een voorbespreking willen en het goed willen regelen. Niet alleen uitvaartwensen, ook het testament en nalatenschap.’

Medewerker crematorium
Bijbaan

Moeder en dochter werken beide bij crematorium Maaslanden

Wilma (48) en Floor Dekkers (19) zijn meer dan alleen moeder en dochter. Ze zijn ook collega’s en dat brengt een extra laag in hun relatie. Wilma is als allround medewerker 12 jaar werkzaam bij DELA Maaslanden | Crematorium en Uitvaartcentrum in Nieuwkuijk. Floor werkt als aula-medewerker sinds maart 2022 op dezelfde locatie. “Thuis gaat het natuurlijk weleens over DELA”, zegt Wilma voorzichtig. Floor lachend: “Ja, dan hebben we het over onze werkdag en dan zegt mijn broer: ‘gaat het er nou alweer over?’”

IT
Werken bij DELA

IT Projectmanager Ron Verwegen: 'korte intense samenwerkingen naar concrete doelen is waar ik blij van word’

Zijn Duits is inmiddels vloeiend en het is zijn kracht om als IT projectmanager de technische IT-taal begrijpelijk uit te leggen. Ook weet hij vanuit zijn rol als voorzitter van DELA’s personeelsvereniging VOPIDO mensen met elkaar te verbinden. ‘Het mooiste aan mijn werk? Om in korte tijd met een hecht team heel gericht naar een concreet doel toe te werken.’

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in