Werken als uitvaartverzorger, iets voor jou?

Als uitvaartverzorger ben je nauw betrokken bij families en nabestaanden. Jouw werkzaamheden en functie kun je vergelijken met die van een projectmanager. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van de uitvaart. Daarbij luister je goed naar de wensen rondom het afscheid en neemt daarbij de zorg van nabestaanden uit handen. Je staat hen bij, adviseert en geeft zo samen het afscheid vorm.

Je denkt vanuit je gevoel mee met de familie: hoe past de uitvaart het beste bij het leven van de persoon die is overleden? Je organiseert, regelt en loopt letterlijk en figuurlijk altijd een stap vooruit.

Vacatures uitvaartverzorger

Bij coöperatie DELA geloven we in het doorgeven van herinneringen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om stil te staan bij een waardig afscheid voor iedereen. Tijdens een korte en intensieve periode van vijf tot zes dagen adviseer, plan en organiseer jij, samen met de nabestaanden, de uitvaart. En dat geeft de nabestaanden de ruimte om te rouwen en mooie herinneringen op te halen. 

Een baan als uitvaartverzorger is niet voor iedereen weggelegd. Je werkt onregelmatig, moet goed kunnen luisteren, besluiten durven nemen en snel kunnen schakelen. Als uitvaartverzorger schuif je dagelijks aan bij mensen die je niet kent. In een kort tijdsbestek moet je in kunnen spelen op de emoties en op de praktische wensen van de nabestaanden.

Ontdek de mogelijkheden als uitvaartverzorger.  Of meld je aan voor onze job alert. Zo ontvang je elke week nieuwe en voor jou interessante vacatures in jouw mailbox. 

Uitvaartverzorger bij DELA

Wat doet een uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorger bij DELA heb jij de regie in handen. Vanaf het eerste moment ben jij het aanspreekpunt voor nabestaanden nadat hun dierbare is overleden. Je luistert goed naar de wensen en vragen en helpt bij het maken van keuzes. 

Een uitvaart kun je maar één keer goed doen. Het is belangrijk dat de wensen van de familie strak worden uitgevoerd. Daarvoor is een goed contact met het uitvaartcentrum en alle betrokken partijen ontzettend belangrijk. Als vertrouwd gezicht en aanspreekpunt staat de dienst onder jouw leiding. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, waarbij niet altijd alles loopt zoals verwacht en gepland. Dat moet je als uitvaartverzorger goed op kunnen vangen. 

Bij DELA werken we met hart voor de zaak, elkaar én onze klanten. Samen maken we elkaar sterker en werken we in teams van gepassioneerde en ambitieuze professionals. Voel jij je hierin thuis of zie je dit wel zitten? Dan is de kans groot dat ook jij het verschil kunt gaan maken voor families in een heftige tijd. Dat kan in een van onze regio's door heel Nederland. 

Onze kernwaarden - BIOS

BIOS staat in het Grieks voor 'leven'. Binnen DELA staat het voor de manier waarop wij met elkaar omgaan. Het zijn onze kernwaarden. Onze Bios-waarden en beloftes: 

✓ Betrokken: we nemen onze verantwoordelijkheid, luisteren en reflecteren. 
✓ Integer: we maken op een positieve manier duidelijk wat we vinden. We zorgen ervoor dat afspraken duidelijk zijn en komen de gemaakte afspraken na.
✓ Ondernemend: we helpen elkaar en zorgen ervoor dat we iedereen te woord staan met raad en daad.
✓ Scherp: we behandelen elkaar zoals we zelf ook behandeld willen worden. 

Flexibele arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in de keuzevrijheid en zeggenschap voor onze collega's, ook als het om arbeidsvoorwaarden gaat. Het individueel vitaliteitsbudget is hier een goed voorbeeld van. Elke medewerker, ongeacht functie of werktijden, ontvangt hetzelfde bedrag voor beweging, eigen vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. We stemmen de arbeidvoorwaarden af op de verschillende levensfasen van onze medewerkers.

Mis nooit meer een vacature van coöperatie DELA. Meld je hier aan voor de job alert.

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in met jouw persoonlijke voorkeur functies en locaties. Zodra er een nieuwe vacature beschikbaar is die voldoet aan jouw wensen, dan ontvang je van ons het vacature overzicht in jouw mailbox.