Werken op ons hoofdkantoor

Op ons hoofdkantoor in Eindhoven vind je meerdere afdelingen. Op deze pagina leiden we je rond:

Betrokken

Je maakt jezelf eigenaar van een vraagstuk of probleem. Dat betekent dat je doorgaat tot het opgelost is of tot dat iemand anders het van je heeft overgenomen. Als we dat allemaal doen, hoeft er niemand de problemen van anderen op te lossen.

Integer

Je maakt duidelijk wat je vindt, spiegelt en vraag dat ook aan anderen. Ook zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken duidelijk zijn en je komt ze na.

Ondernemend

Je zorgt ervoor dat vooraf opgestelde doelen worden gerealiseerd. Vanuit jouw expertise kijk je continu naar de meeste effectieve manier van bedrijfsvoering. Jij zorgt ervoor dat wat je doet ook het juiste iss.

Finance, Control, Beleggingen, Vastgoed en Tax

Als finance, Control of Tax-specialist binnen DELA lever je betekenisvol werk in een zeer dynamische omgeving. Toezichthouders kijken immers continu met ons mee en de financiële wet- en regelgeving verandert regelmatig. In dat werkveld, in het kloppende financiële hart van onze organisatie, help jij het management en de business om strategische beslissingen te nemen. Op basis van betrouwbare financiële informatie, analyses en rapportages

Risk, Audit & Legal

Risk Management is onmisbaar voor onze business en voor de kwaliteit van onze dienstverlening. We analyseren de risico’s en checken of ze nog aanvaardbaar zijn. En we vergelijken continu onze risicoprofielen met de rest van de markt. Natuurlijk doen we dat volgens de eisen die wet- en regelgeving en toezichthouders aan ons stellen. Daarover krijgen we glasheldere adviezen en juridische begeleiding van onze juridische afdeling, ook bij nieuwe ontwikkelingen

Corporate Communicatie

Op de afdeling Corporate Communicatie werken deskundige en betrokken medewerkers, die de ontwikkelingen in de markt nauwkeurig volgen en analyseren. Corporate communicatie verzorgt de Woordvoering en persvoorlichting van DELA en geeft advies over alle facetten van communicatie aan de stakeholders en medewerkers van DELA.
Example alt text

Vrijheid tot inbreng en uitvoering van innovatieve ideeën

Example alt text

Een coöperatie met maatschappelijke waarde

Example alt text

Balans tussen ambitie, mensgerichtheid en prestatie

Human Resources

Zonder mensen geen diensten en zonder diensten geen DELA. We doen dan ook ons uiterste best voor onze collega’s. Zodat zij zich kunnen ontplooien en kunnen uitblinken in hun werk. We zijn verantwoordelijk voor het strategische personeelsmanagement en we werven talent en ervaren professionals. En natuurlijk zijn we altijd bezig met arbeidsvoorwaarden, beoordelingsprocessen en verandertrajecten. Onze HR-medewerkers zorgen ervoor dat ook jij straks trainingen en opleidingen kunt volgen. En last but not least: ze werken ook aan de vitaliteit en mobiliteit van je toekomstige collega’s.

Inkoop, Secretariaat en Facility:

De afdeling inkoop is verantwoordelijk voor het inkoop-, contract- en leveranciersmanagement. Onze insteek: DELA voorzien van goederen en diensten die nodig zijn om primaire taken en ondersteunende diensten optimaal uit te kunnen voeren. En dat tegen zo laag mogelijke kosten en met minimale risico’s. Interne klanten ontzorgen we maximaal met onze facilitaire dienstverlening. De focus ligt op het leveren van diensten aan het hoofdkantoor, de uitvaarcentra en crematielocaties. We willen kunnen anticiperen op heel veel vragen. Daarom zorgen we voor up to date kennis van processen, producten en plannen. Als we weten wat onze collega’s van ons verwachten, kunnen we proactief meedeken over de inrichting van de dienstverlening.

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in