Werken als horecamedewerker, iets voor jou?

Als horecamedewerker in een crematorium of uitvaartcentrum ontvang je gasten, help je mee tijdens het afscheid en werk je volgens een planning. Je werkt overdag, dus geen late diensten en doet werk dat er écht toe doet. Je ondersteunt mensen op een belangrijk moment in hun leven. Zoek je een baan in de horeca en wil je van betekenis zijn? Dan is dit misschien precies wat je zoekt.  

Het begint bij momenten van samenzijn 

Bij DELA werken we met hart voor de families, nabestaanden, gasten, maar ook voor elkaar. In de horeca van onze uitvaartcentra en crematoria is een belangrijke rol weggelegd voor onze mensen. Je werkt met mensen in een vaak intense periode. Een periode waarin mensen afscheid moeten nemen en herinneringen ophalen. De ene keer met een lach, maar ook met een traan. Jij ontzorgt en zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt. Zo maak jij het verschil. Dankzij jouw warme welkom, een behulpzame wegwijzing en een vriendelijke lach voelen ze zich op hun gemak. Je bent betrokken, professioneel en durft verantwoordelijkheid te nemen. Het klinkt wellicht simpel, maar het zijn juist de kleine dingen waarmee je het verschil kunt maken.

Wat doet een horecamedewerker?

Als horecamedewerker in een uitvaartcentrum of crematorium zorg jij voor een warme en gastvrije sfeer. Jij zorgt ervoor dat alles er verzorgd uitziet en dat gasten zich op hun gemak voelen op een belangrijk moment. Het is werk waarin je echt iets kunt betekenen – en waar je de handen uit de mouwen steekt. Je doet dit natuurlijk niet alleen: je werkt samen met je horecateam, maar ook met de medewerkers van het crematorium of uitvaartcentrum.

Onze kernwaarden

BIOS staat in het Grieks voor 'leven'. Binnen DELA staat het voor de manier waarop wij met elkaar omgaan. Het zijn onze kernwaarden.
  • Betrokken: we nemen onze verantwoordelijkheid, luisteren en reflecteren.
  • Integer: we maken op een positieve manier duidelijk wat we vinden. We zorgen ervoor dat afspraken duidelijk zijn en komen de gemaakte afspraken na.
  • Ondernemend: we helpen elkaar en zorgen ervoor dat we iedereen te woord staan met raad en daad.
  • Scherp: we behandelen elkaar zoals we zelf ook behandeld willen worden.

Flexibele arbeidsvoorwaarden

Jij weet zelf het beste wat bij je past. Daarom denken we samen na over je arbeidsvoorwaarden. Het individueel vitaliteitsbudget is hier een goed voorbeeld van. Elke medewerker, ongeacht functie of werktijden, ontvangt € 750,- per jaar voor beweging, eigen vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. 

Blijf op de hoogte van vacatures in de horeca

Stel een job alert in en ontvang de vacatures die bij je passen direct in je mailbox!

Blijf op de hoogte van vacatures in de horeca

Stel een job alert in en ontvang de vacatures die bij je passen direct in je mailbox!