Horecamedewerker

Als Horecamedewerker zorg je achter de schermen voor de bereiding van horecaproducten, en vóór de schermen werk je mee aan het presteren en serveren van deze producten. Zonder jou en jouw collega’s kan het afscheid van overledenen niet succesvol verlopen.

Betrokken

Je bent behulpzaam, op een positieve manier aanwezig en je zorgt ervoor dat het de nabestaanden en gasten aan niks ontbreekt.

Integer

Je komt je afspraken na. Je bent duidelijk in wat je wel en niet kunt, en daardoor weten collega's heel goed wat ze aan jou hebben.

Ondernemend

Je voelt aan wat nabestaanden nodig hebben en kan daar snel op anticiperen. Je kan gemakkelijk schakelen tussen verschillende taken en situaties en vindt dat ook leuk om te doen.

Jouw werkdag als horecamedewerker

Jouw werkdag begint met het bereiden van koekjes en luxe sandwiches voor de dienst van 12 uur vanmiddag. Verder zorg je dat alle drank in de koelkasten voor zover mogelijk is aangevuld. Als de dienst in de zaal is afgelopen staan jij en jouw collega’s al klaar om de gasten op te vangen.

Samen zorgen jullie voor het serveren van de koffie en thee en presenteren jullie een mix van chocolade en macarons. Terwijl jouw collega’s nog voor staan, loop jij alvast naar achter om de dienst van 14.00 uur voor te bereiden in de keuken. De dierbaren hebben gevraagd om borrelplanken, wraps en luxe sandwiches. Als de bitterballen in de oven zitten en de presentatie van de wraps en sandwiches klaar zijn voor uitserveren, komen jouw collega’s de keuken binnen met de resten van de vorige horecadienst.

Tijdens komende dienst sta jij aan de bar en zorg je dat fris, bier en wijn wordt afgegeven. Aan het einde van de dag zorg je er samen met je collega's voor dat de ruimtes die die dag gebruikt zijn schoon worden achter gelaten.
Example alt text

Veel gezelligheid met collega's achter de schermen

Example alt text

De garantie dat je twee weekenden per maand vrij bent

Example alt text

Veel variatie in werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in