Werken als horecamedewerker, iets voor jou?

Als horecamedewerker in een crematorium of uitvaartcentrum speel je een belangrijke rol in het ondersteunen en opvangen van nabestaanden en gasten op de dag van de uitvaart. Deze baan biedt jou de mogelijkheid om echt van betekenis te zijn in je werk. Met een vriendelijk knikje of een luisterend oor kun je het verschil maken. Als horecamedewerker ben jij verantwoordelijk voor een hoogwaardige horeca beleving. Jouw werkzaamheden? Je ontvangt gasten en serveert horecaproducten uit. Natuurlijk houd je in de gaten dat alles volgens planning en afspraak verloopt. In tegenstelling tot andere horecafuncties, ben je in de uitvaart nooit tot in de late uurtjes aan het werk. 

Vacatures horecamedewerker in de uitvaart

Bij DELA werken we met hart voor de families, nabestaanden, gasten, maar ook voor elkaar. In de horeca van onze uitvaartcentra en crematoria is een belangrijke rol weggelegd voor onze mensen. Je werkt met mensen in een vaak intense periode. Een periode waarin mensen afscheid moeten nemen en herinneringen ophalen. De ene keer met een lach, maar ook met een traan. Jij ontzorgt en zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt. Zo maak jij het verschil. Dankzij jouw warme welkom, een behulpzame wegwijzing en een vriendelijke lach voelen ze zich op hun gemak. Je bent betrokken, professioneel en durft verantwoordelijkheid te nemen. Het klinkt wellicht simpel, maar het zijn juist de kleine dingen waarmee je het verschil kunt maken.

Zie jij het al helemaal voor je om als  horecamedewerker aan de slag te gaan?  Ontdek de mogelijkheden als horecamedewerker.  Of meld je aan voor onze job alert. Zo ontvang je elke week nieuwe en voor jou interessante vacatures in jouw mailbox.   

Horecamedewerker bij DELA

Wat doet een horecamedewerker?

Als horecamedewerker in een crematorium uitvaartcentrum draag jij bij aan de algemene sfeer en uitstraling van een locatie. Je zorgt dat de ruimtes netjes zijn en dat nabestaanden en gasten zich op hun gemak voelen. Het is een omgeving waar gastvrijheid wordt gecombineerd met hard werken. Naast je eigen team werk je ook nauw samen met andere collega's op het crematorium, collega uitvaartverzorgers en externe ondernemers

Onze kernwaarden - BIOS

BIOS staat in het Grieks voor 'leven'. Binnen DELA staat het voor de manier waarop wij met elkaar omgaan. Het zijn onze kernwaarden. Onze Bios-waarden en beloftes: 

✓ Betrokken: we nemen onze verantwoordelijkheid, luisteren en reflecteren. 
✓ Integer: we maken op een positieve manier duidelijk wat we vinden. We zorgen ervoor dat afspraken duidelijk zijn en komen de gemaakte afspraken na.
✓ Ondernemend: we helpen elkaar en zorgen ervoor dat we iedereen te woord staan met raad en daad.
✓ Scherp: we behandelen elkaar zoals we zelf ook behandeld willen worden. 

Flexibele arbeidvoorwaarden

Wij geloven in de keuzevrijheid en zeggenschap voor onze collega's, ook als het om arbeidsvoorwaarden gaat. Het individueel vitaliteitsbudget is hier een goed voorbeeld van. Elke medewerker, ongeacht functie of werktijden, ontvangt hetzelfde bedrag voor beweging, eigen vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. We stemmen de arbeidvoorwaarden af op de verschillende levensfasen van onze medewerkers.

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in met jouw persoonlijke voorkeur functies en locaties. Zodra er een nieuwe vacature beschikbaar is die voldoet aan jouw wensen, dan ontvang je van ons het vacature overzicht in jouw mailbox.