IT bij DELA

Steeds meer van onze dienstverlening wordt digitaal. Onze leden vragen daarom en waarderen de oplossingen die wij ze bieden. In onze branche ligt - misschien nog wel meer dan bij andere - de aandacht op betrouwbaarheid, continuïteit en veiligheid. En op “persoonlijk”. Want je zult begrijpen dat – bij een organisatie als de onze – onze oplossingen niet mogen voelen als digitale loketten. Informatietechnologie is een groot en belangrijk onderdeel van onze strategie.

Betrokken

Je maakt jezelf eigenaar van een vraagstuk of probleem. Dat betekent dat je doorgaat tot het opgelost is of tot dat iemand anders het van je heeft overgenomen. Als we dat allemaal doen, hoeft er niemand de problemen van anderen op te lossen.

Integer

Je maakt duidelijk wat je vindt, spiegelt en vraag dat ook aan anderen. Ook zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken duidelijk zijn en je komt ze na.

Ondernemend

Je zorg ervoor dat doelen worden gerealiseerd. En als je een probleem voorziet, dan probeer je dit op te lossen. Je stelt prioriteiten en je neemt je collega's daarin mee. 

Jouw expertise

IT bij DELA is werk met afwisselingen en soms unieke uitdagingen. En volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en te leren; van elkaar en van opleidingen. De cultuur is open en collegiaal. We doen het met elkaar en voor elkaar. Binnen de ITteams en in samenwerking met de andere afdelingen. Dat merk je bijvoorbeeld aan de ruimte die je krijgt voor jouw eigen inbreng. Jij hebt een bepaald idee over een project of een vraag. Je kiest je eigen aanpak en je manager geeft je de ruimte. Zie je zelf een ontwikkeling waar DELA echt iets mee moet? Bespreek het en maak er je werk van. 

Dat zijn zo ook meteen de voordelen van een platte organisatie en de agile manier van werken. Doorpakken en veel ruimte om nog beter te worden in waar je nu al goed in bent. Vaste groeipaden? Daar doen we niet aan. Jouw ontwikkeling is een weg die je zelf aanlegt. Jij geeft aan waar je heen wilt en samen met je manager bepaal je hoe je dat doel gaat bereiken.

Digitaal meesterschap

Dat is ons streven. Focussen op ontwikkelingen als Agility, Cloud, AI, Algoritmes, Machine Learning en steeds meer vervagende grenzen tussen business en IT, en dan ontstaan er kansen. De Scrum methode geeft onze teams alle ruimte om zelf de beste aanpak te kiezen. Samen volgen we de markt en de ontwikkelingen. Per tribe bedenken we nieuwe initiatieven. We zijn al ver met projecten rond data-analytics, data-landschappen, onze online omgeving (continu in beweging), onze groeiende digitale marketingomgeving, state-of-the-art voor klantinteractie geoptimaliseerde (SOA) architectuur, hybride cloud-oplossingen en geavanceerde beveiligingstools.
Kortom; IT bij DELA is een omgeving met veel mogelijkheden met veel uitdagende en uiteenlopende projecten, waarbij jij jouw bijdrage kunt leveren aan een van de projecten. Of je begint er zelf een.
Example alt text

Een coöperatie met maatschappelijke waarde

Example alt text

Balans tussen ambitie, mensgerichtheid en prestatie

Example alt text

Vrijheid tot inbreng en uitvoering van innovatieve ideeën

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in