DELA als werkgever

Bij coöperatie DELA  doe je betekenisvol werk. Dat doe je samen met collega’s die betrokken, integer en ondernemend zijn. Mensen die midden in het leven staan en daar gedreven door passie en ambitie het maximale uit halen. Samen leren is voor ons een belangrijke succesfactor.

De cultuur bij DELA is prettig; iedereen doet ertoe en vertrouwen krijg je. Onze mensen zijn betrokken bij wat ze doen en voelen zich verbonden met elkaar. Dat betekent samenwerken en elkaar helpen waar dat kan. Want wij geloven in een waardig afscheid voor iedereen, maar we geloven vooral dat we er zijn voor elkaar.

Betrokken

Je laat pas los als je er 100% zeker van bent dat een vraagstuk is opgelost, of als je weet dat een collega het van je heeft overgenomen. Tussentijds check je bij de desbetreffende collega of alles duidelijk is.

Integer

Je maakt op een positieve manier duidelijk wat je vindt. Je bent in staat om te spiegelen en vraagt dat ook van anderen. Je zorgt ervoor dat afspraken duidelijk zijn en komt de gemaakte afspraken na.

Ondernemend

Je zorgt ervoor dat vooraf opgestelde doelen worden gerealiseerd. Een uitvaart of een project verloopt niet altijd zoals je verwacht of gepland had. Dat moet je goed kunnen opvangen door snel te schakelen en te anticiperen op de situatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Wat je ook bij ons komt doen, we besteden samen veel tijd en aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. We maken afspraken en geven je toegang tot leermiddelen. Als jij zelf de kansen pakt, kun je bij ons alle kanten op.

Mis nooit een interessante vacature

Stel een job alert in met jouw persoonlijke voorkeur functies en locaties. Zodra er een nieuwe vacature beschikbaar is die voldoet aan jouw wensen, dan ontvang je van ons het vacature overzicht in jouw mailbox.