Werken als medewerker crematorium, iets voor jou?

Werken bij een crematorium, iets voor jou? Als medewerker in een crematorium ben je samen met de collega's op het crematorium verantwoordelijk voor het naar wens laten verlopen van de uitvaart. De functie van medewerker crematorium omvat een divers takenpakket. Alles is erop gericht om nabestaanden en gasten een mooi afscheid te geven. Een afscheid dat past bij het leven van de overledene. 

Vacatures medewerker crematorium

In een crematorium of uitvaartcentrum wisselen momenten van rust en hectiek elkaar continu af. Binnen veel crematoria wordt nauw samengewerkt en bijgesprongen daar waar nodig is. Naast crematorium medewerkers werk je veel samen met uitvaartverzorgers, uitvaartleiders, horecamedewerkers en managers. 

In onze crematoria werken we met hart voor klanten, leden en elkaar. Samen maken we elkaar sterker en werken we in teams van ondernemende en ambitieuze professionals. Voel jij je hierin thuis of zie je dit wel zitten? Dan is de kans groot dat ook jij het verschil kunt gaan maken in een van onze locaties, verspreid door heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden als medewerker crematorium. Of meld je aan voor onze job alert. Zo ontvang je elke week nieuwe en voor jou interessante vacatures in jouw mailbox.   

Vergelijkbare functies in de uitvaart

Medewerker crematorium bij DELA

Wat doet een medewerker crematorium?

Als medewerker crematorium bij DELA ben je verantwoordelijk voor alle taken die bij een crematie komen kijken. Jouw werk is nooit hetzelfde, want er gebeurt veel waardoor je snel moet kunnen schakelen tussen taken, situaties en gedrag. Geen familie of gast is hetzelfde, maar je staat altijd klaar voor de nabestaanden en hun gasten. Met een luisterend oor of helpende hand. 

Je verzorgt overleden en ontvangt nabestaanden. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het begeleiden en verzorgen van het crematieproces. Je bedient de crematieoven en gaat zeer nauwkeurig om met de asbewerking. Soms vinden families het prettig daarbij aanwezig te zijn. Dan doe je dit samen met de nabestaanden.  

Onze kernwaarden - BIOS

BIOS staat in het Grieks voor 'leven'. Binnen DELA staat het voor de manier waarop wij met elkaar omgaan. Het zijn onze kernwaarden. Onze Bios-waarden en beloftes: 

✓ Betrokken: we nemen onze verantwoordelijkheid, luisteren en reflecteren. 
✓ Integer: we maken op een positieve manier duidelijk wat we vinden. We zorgen ervoor dat afspraken duidelijk zijn en komen de gemaakte afspraken na.
✓ Ondernemend: we helpen elkaar en zorgen ervoor dat we iedereen te woord staan met raad en daad.
✓ Scherp: we behandelen elkaar zoals we zelf ook behandeld willen worden. 

Flexibele arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in de keuzevrijheid en zeggenschap voor onze collega's, ook als het om arbeidsvoorwaarden gaat. Het individueel vitaliteitsbudget is hier een goed voorbeeld van. Elke medewerker, ongeacht functie of werktijden, ontvangt hetzelfde bedrag voor beweging, eigen vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. We stemmen de arbeidvoorwaarden af op de verschillende levensfasen van onze medewerkers.

Mis nooit meer een vacature van coöperatie DELA. Meld je hier aan voor de job alert.

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in met jouw persoonlijke voorkeur functies en locaties. Zodra er een nieuwe vacature beschikbaar is die voldoet aan jouw wensen, dan ontvang je van ons het vacature overzicht in jouw mailbox.