Maak kennis met DELA. Graag ontmoeten we jou op een van onze (online) evenementen. Bekijk hieronder het overzicht van de verschillende evenementen, webinars en inspiratiesessies. Ontdek DELA en laat je inspireren.
Maak kennis met DELA. Graag ontmoeten we jou op een van onze (online) evenementen. Bekijk hier het overzicht van de evenementen en ontdek DELA

Verlopen - Maak kennis met de functie van uitvaartverzorger

Maak kennis met DELA en ontdek hoe het is om als uitvaartverzorger binnen onze coöperatie te werken. Op woensdag 1 februari geven wij een uniek kijkje in de keuken en bieden wij jou de mogelijkheid om meer te ontdekken en te leren over de functie van uitvaartverzorger en het werken bij DELA.

Verlopen - Online lecture: concentratie tijdens hybride werken

Mails, appjes, pushberichten en sociale media, het is tegenwoordig moeilijker dan ooit om je langer dan een paar minuten onafgebroken te concentreren. Is dat een probleem? Ja, want concentratie is onmisbaar om creatief en productief te kunnen werken. Tijd voor de wetenschap om met antwoorden te komen.

Verlopen - DELA Lecture: High performance

Hoe worden teams en organisaties nog succesvoller? In dit lecture deelt Paul praktische ideeën om meer initiatief te nemen en de lat aanzienlijk hoger te leggen. Je krijgt nieuwe inzichten over hoe je grote doelen kunt bereiken en je je kunt concentreren op de dingen die nodig zijn voor zakelijk succes.

Verlopen - DELA Lecture: Brainpower

Stress blijkt een van de grootste bedreigingen voor de samenleving te zijn. Wat kan de neurowetenschap je vertellen over hoe je brein werkt. Hoe kun je stress voor je laten werken? In dit lecture geeft Daphne praktische tips om stress in het dagelijks leven te beheersen, zodat je je prestaties kunt verbeteren.

Verlopen - DELA hospitality inspiratiesessie

Wat is gastvrijheid? Is gastvrijheid te meten? En kun je gastvrijheidsbeleving beïnvloeden? Tijdens deze informele inspiratiesessie geeft Sander Allegro aan de hand van spraakmakende voorbeelden inzicht in onze manier van oordelen wat betreft gastvrijheid.

DELA
Voor Elkaar.

Tijdens het evenement op ons crematorium in Heerhugowaard geven collega's een uniek kijkje in hun werkdag. het programma zal er als volgt uit zien:

Mis nooit meer een interessante vacature

Meld je hier aan voor de job alert