Werken als medewerker uitvaartcentrum, iets voor jou?

Creativiteit, flexibiliteit en goede communicatie maken een uitvaartcentrum medewerker uniek. Herken jij je hierin? Als medewerker in het uitvaartcentrum ben je gastvrij en heb je veel contact met nabestaanden en hun gasten. In het uitvaartcentrum, dat ook wel afscheidshuis wordt genoemd, is iedere dag anders. Op een professionele en betrokken manier werk je samen met collega’s en zorg je samen voor een waardig afscheid. Bij coöperatie DELA geloven we in herinneringen doorgeven. Door iets kleins te doen, beteken je iets groots voor nabestaanden.

Vacatures medewerker uitvaartcentrum

In een uitvaartcentrum of crematorium is altijd iets te doen. Overledenen worden verzorgd, nabestaanden nemen afscheid en je serveert horecaproducten voor de gasten. Als het gaat om planning, moet alles kloppen en in harmonie samenwerken. Van uitvaartverzorgers en horecamedewerkers  tot aan managers. We werken met hart voor de zaak, elkaar én onze leden en klanten. Samen maken we elkaar sterker. Voel jij je hierin thuis of zie je dit wel zitten? Dan is de kans groot dat ook jij van betekenis kunt zijn in één van onze regio’s door heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden als medewerker uitvaartcentrum. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor onze job alerts. Zo ontvang je elke week nieuwe en voor jou interessante vacatures in jouw mailbox.

Vergelijkbare functies in de uitvaart

Medewerker uitvaartcentrum bij DELA

Wat doet een medewerker uitvaartcentrum?

Als medewerker in het uitvaartcentrum heb je een grote variatie aan werkzaamheden. Jij bent de persoon die tot aan de dag van de uitvaart veel contact heeft met de nabestaanden. Samen met jouw collega’s bereid je een rouwbezoek of uitvaartdienst voor. Je ontvangt en begeleidt families op een gastvrije manier en serveert hapjes en drinken in de horeca van het uitvaartcentrum. Naast de vele contactmomenten houd jij je mogelijk ook bezig met administratieve en onderhoudstaken in het uitvaartcentrum.

Onze kernwaarden - BIOS

BIOS staat in het Grieks voor 'leven'. Binnen DELA staat het voor de manier waarop wij met elkaar omgaan. Het zijn onze kernwaarden. Onze Bios-waarden en beloftes: 

✓ Betrokken: we nemen onze verantwoordelijkheid, luisteren en reflecteren. 
✓ Integer: we maken op een positieve manier duidelijk wat we vinden. We zorgen ervoor dat afspraken duidelijk zijn en komen de gemaakte afspraken na.
✓ Ondernemend: we helpen elkaar en zorgen ervoor dat we iedereen te woord staan met raad en daad.
✓ Scherp: we behandelen elkaar zoals we zelf ook behandeld willen worden. 

Flexibele arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in de keuzevrijheid en zeggenschap voor onze collega's, ook als het om arbeidsvoorwaarden gaat. Het individueel vitaliteitsbudget is hier een goed voorbeeld van. Elke medewerker, ongeacht functie of werktijden, ontvangt hetzelfde bedrag voor beweging, eigen vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. We stemmen de arbeidvoorwaarden af op de verschillende levensfasen van onze medewerkers.

Mis nooit meer een vacature van coöperatie DELA. Meld je hier aan voor de job alert.

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in met jouw persoonlijke voorkeur functies en locaties. Zodra er een nieuwe vacature beschikbaar is die voldoet aan jouw wensen, dan ontvang je van ons het vacature overzicht in jouw mailbox.