Aan de slag bij Coöperatie & Verzekeren

De sector Coöperatie & Verzekeren kent 3 afdelingen en een beleidsadviseur. De afdeling Indirect advies & service (gericht op het Intermediaire kanaal), Kenniscentrum en Marketing. Klantgericht, wendbaar en resultaatgericht zijn belangrijke pijlers.

Betrokken

Je maakt jezelf eigenaar van een vraagstuk of probleem. Dat betekent dat je doorgaat tot het opgelost is of tot dat iemand anders het van je heeft overgenomen. Als we dat allemaal doen, hoeft er niemand de problemen van anderen op te lossen.

Integer

Je maakt duidelijk wat je vindt, spiegelt en vraag dat ook aan anderen. Ook zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken duidelijk zijn en je komt ze na.

Ondernemend

Je zorgt ervoor dat vooraf opgestelde doelen worden gerealiseerd. Vanuit jouw expertise kijk je continu naar de meeste effectieve manier van bedrijfsvoering. Jij zorgt ervoor dat wat je doet ook het juiste is.

Marketing

Ruim vier miljoen leden. Een sterk merk met een grote bekendheid. Een compleet en zeer gevarieerd assortiment diensten. Op onze afdelingen Marketing werken deskundige en betrokken medewerkers, die de ontwikkelingen in de markt nauwkeurig volgen en analyseren. Zij verdiepen zich voortdurend in de wensen en behoeften van onze klanten.

Bij Marketing werken we volgende de principes van agile en de scrum-methode. We maken constant stappen. De afdeling is onderverdeeld in 4 agile teams. Als marketing specialist werk je in een multidisciplinair team aan tal van zichtbare projecten. Een voorbeeld hiervan is de videoreeks: een kijkje achter de schermen. Uiteraard trek je veel op met de collega’s van IT, maar ook samenwerking met externe specialisten is eerder regel dan uitzondering. Dat maakt je werk bij Marketing afwisselend en boeiend. Bij coöperatie DELA gaat het om persoonlijke dienstverlening en dat zal altijd zo blijven. 

Kenniscentrum verzekeren

Wie meer weet, maakt betere beslissingen. Bij ons draait alles om de juiste informatie. Bij alles wat we doen staat een optimale relatie met onze leden en potentiele leden voorop. We doen permanent research en vertalen dat naar heldere klantrapportages over onze marktvisie.
Example alt text

Ruim aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden

Example alt text

Een coöperatie met maatschappelijke waarde

Example alt text

Balans tussen ambitie, mensgerichtheid en prestatie

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in