DELA als werkgever

Bij DELA doe je betekenisvol werk. Dat doe je samen met collega’s die betrokken, integer en ondernemend zijn. Mensen die midden in het leven staan en daar gedreven door passie en ambitie het maximale uit halen. Samen leren is voor ons een belangrijke succesfactor.


De cultuur bij DELA is prettig; iedereen doet ertoe en vertrouwen krijg je. Onze mensen zijn betrokken bij wat ze doen en voelen zich verbonden met elkaar. Dat betekent samenwerken en elkaar helpen waar dat kan. Want wij geloven in een waardig afscheid voor iedereen, maar we geloven vooral dat we er zijn voor elkaar.

Werken bij DELA is betekenisvol werk. Dat vraagt om een aantal eigenschappen en waarden. Onze belangrijkste werk-waarden korten we af tot BIO - Betrokken, Integer en Ondernemend.

Betrokken

Je laat pas los als je er 100% zeker van bent dat een vraagstuk is opgelost, of als je weet dat een collega het van je heeft overgenomen. Tussentijds check je bij de desbetreffende collega of alles duidelijk is.

Integer

Je maakt op een positieve manier duidelijk wat je vindt. Je bent in staat om te spiegelen en vraagt dat ook van anderen. Je zorgt ervoor dat afspraken duidelijk zijn en komt de gemaakte afspraken na.

Ondernemend

Je zorgt ervoor dat vooraf opgestelde doelen worden gerealiseerd. Een uitvaart of een project verloopt niet altijd zoals je verwacht of gepland had. Dat moet je goed kunnen opvangen door snel te schakelen en te anticiperen op de situatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Wat je ook bij ons komt doen, we besteden samen veel tijd en aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. We maken afspraken en geven je toegang tot leermiddelen. Als jij zelf de kansen pakt, kun je bij ons alle kanten op.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als coöperatie staan we midden in de maatschappij. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid daarom ook serieus., zodat we de aarde zo schoon en eerlijk mogelijk doorgeven aan volgende generaties. Dat betekent dat we zorgen dat we onze CO2 footprint verlagen, zuinig zijn met grondstoffen én dat we ook op sociaal vlak onze bijdrage leveren. Zo zetten onze collega’s zich actief in voor goede doelen en krijgt elke werknemer elk jaar één dag om zich in te zetten voor een goed doel naar keuze. Bijvoorbeeld als afdeling die zijn specifieke kennis inzet om de samenleving mooier te maken en iets voor elkaar te doen. En dat geeft jou als aankomende collega gegarandeerd een goed gevoel.

Young DELA

Young DELA biedt de mogelijkheid om buiten het werk om te netwerken, plezier te hebben en nog meer uit je baan bij DELA te halen. Het initiatief is ontstaan uit een groep enthousiaste collega’s die het een goed idee vond om de jongere collega’s (t/m 35 jaar) binnen DELA meer met elkaar te verbinden. Want meer dan 400 jonge collega’s binnen DELA werken verspreid over de organisatie en komen daardoor niet altijd met elkaar in contact. En dat is zonde! Bij Young DELA delen we positieve ervaringen en waardevolle kennis met elkaar, creëren we connecties door het hele bedrijf heen en beleven we bovendien veel plezier.

We organiseren verschillende activiteiten. Denk hierbij aan kennisverbreding, borrels, vermaak en sport. Ons streven? Eens in de twee maanden een leuke activiteit. Daarnaast kan je ook zelf het initiatief kan nemen om een activiteit te organiseren. Young DELA is van iedereen.

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in