Jij ontzorgt en hebt de regie over de organisatie van de uitvaart

Als uitvaartverzorger organiseer je samen met de nabestaanden een mooi en persoonlijk afscheid. In korte tijd zorg je ervoor dat alles volgens planning verloopt en je bewaakt iedere stap tot in de kleinste details. Jij zorgt ervoor dat nabestaanden zich kunnen richten op het afscheid, en dat is ook aanpakken met meerdere uitvaarten in een week.

Gastgericht en stressbestendig

Werken op een uitvaartcentrum of crematorium is dynamisch. De werkzaamheden variëren van leidinggeven aan een team, het overbrengen en verzorgen van overledenen, aula- en horecawerkzaamheden tot aan het ontvangen van nabestaanden en gasten. Bij uitvaartdiensten ben je hét gezicht van DELA voor nabestaanden en gasten.

Werken in de Horeca bij DELA

Met jouw inzet en gastvrije houding zorg je ervoor dat alles zowel voor als achter de schermen goed verloopt, en iedereen zich welkom voelt. Werken in de horeca is ook aanpakken en snel kunnen schakelen met meerdere uitvaarten op een dag. Je werkt in een gedreven en zelfstandige omgeving waar samenwerken van essentieel belang is.

Een leuke bijbaan. En veel flexibilieit!

Een flexibele bijbaan in de horeca waarmee je fijn bijverdient en jouw bijdrage levert aan het creëren van waardevolle herinneringen bij nabestaanden. Op zondag ben je standaard vrij waardoor je genoeg tijd overhoudt voor andere leuke dingen en zelf herinneringen kunt creëren.

IT bij DELA

De aandacht ligt op betrouwbaarheid, continuïteit, veiligheid en persoonlijke benadering, waarbij digitaal meesterschap het streven is. De focus ligt op ontwikkelingen als Agility, Cloud, AI, Algoritmes, Machine Learning en meer synergie tussen business en IT. En de Scrum methode geeft onze teams alle ruimt om zelf de beste aanpak te kiezen.

Wij zijn DELA

Bij DELA doe je ertoe. We staan midden in het leven en zetten áltijd een stap extra. Gedreven door passie halen wij het maximale uit het leven, zowel zakelijk als privé. Bij ons krijg je alle vertrouwen en ruimte voor jouw persoonlijke groei.

Onze BIO-waarden zijn geen tegeltje aan de wand. Het zijn woorden die diep geworteld zitten in ons doen en laten. Woorden waar we trots op zijn. En woorden die we maar al te graag uitdragen. We zijn een betrokken, integere en ondernemende organisatie. Een gedreven coöperatie van mensen, voor mensen.

Bij DELA doen we het samen. We zetten alles op alles om mensen te helpen. We bieden ze financiële zekerheid met onze producten. En met onze diensten bieden we een mooi en persoonlijk afscheid. Dit doen we doordat we als gedreven team écht samenwerken. En zo maken we ons samen sterk om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Mis nooit meer een interessante vacature

Meld je hier aan voor de job alert