Je eerste werkdag

Welkom bij DELA, je hebt je bestemming bereikt! We gaan samen op reis en hopelijk ga je een mooie toekomst bij ons tegemoet.

Over het algemeen begint jouw eerste werkdag met het DELA Kennismakingsprogramma: een driedaags programma met collega’s die net als jij bij ons starten. Bij aankomst word je ontvangen door onze geweldige gastvrouwen in het Lieve-restaurant op het hoofdkantoor. Na een lekkere kop koffie of thee uit de espressobar neemt onze algemeen directeur Edzo Doeve je mee in het verhaal van DELA. We praten onder andere over de betekenis van onze leden, vertellen over onze strategische koers en maken op leuke wijze kennis met elkaar. Het kan ook zijn dat je een buddy krijgt toegewezen: een ervaren collega uit je team, die je de komende maanden helpt met allerlei praktische zaken. Want bij DELA doen we het voor elkaar én met elkaar!

Betrokken

Je laat pas los als je er 100% zeker van bent dat een vraagstuk is opgelost, of als ik weet dat een collega het van je heeft overgenomen.

Integer

Je maakt op een positieve manier duidelijk wat je vindt. Je bent in staat om te spiegelen en vraagt dat ook van anderen. Je zorgt ervoor dat afspraken duidelijk zijn en komt de gemaakte afspraken na.

Ondernemend

Je zorgt ervoor dat vooraf opgestelde doelen worden gerealiseerd. Een uitvaart verloopt niet altijd zoals je verwacht of gepland had. Dat moet je goed kunnen opvangen door snel te schakelen en te anticiperen op de situatie.

Verder kennismaken met DELA

Op dag 2 van het Kennismakingsprogramma bezoek je een locatie in het land, waar je je collega’s ter plekke ontmoet. We vertellen je onder andere over onze manier van werken, het kort cyclisch sturen (KCS). Op dag 3 gaan we met elkaar in gesprek over hoe we elkaar aanspreken en daarvan leren – en hoe we samen kunnen groeien.
Naast het offlinedeel bestaat het Kennismakingsprogramma uit een onlinedeel. Tijdens onlinebijeenkomsten ondersteunen we je bij praktische zaken rondom HR en IT. Daarnaast organiseren we twee online-intervisiemomenten waar je ervaringen deelt met andere nieuwe collega’s.

Kennismaken met jouw sector of afdeling

Ook jouw directe collega’s organiseren bijeenkomsten, trainingen of meeloopdagen die passen bij je functie en locatie. Daarnaast hebben we een Voor Elkaar App, waarmee we intern communiceren. Je vindt er een overzicht van alle collega’s, landelijk nieuws en een social wall, ons ‘eigen’ Facebook!

Jouw frisse blik

Binnen DELA leren we van én met elkaar, dus jouw ervaringen zijn erg waardevol voor ons. Jij kijkt letterlijk met een frisse blik naar alles wat we doen en we willen graag dat je dit met ons deelt. Leren en presteren doen we samen, dus we vertellen elkaar continu wat goed gaat en wat beter kan en delen zogenaamde ‘tips en tops’ met elkaar – termen die je binnen en buiten je team nog vaak gaat horen!
Example alt text

Maatschappelijk betrokken

Example alt text

Contract voor onbepaalde tijd

Example alt text

Goede arbeidsvoorwaarden