Jouw traineeship bij DELA

Voel jij je thuis in een mensgerichte organisatie en ben je een aanjager van verbetering en verandering? Dan is dit traineeship bij DELA echt iets voor jou!
In dit unieke traineeship ga je binnen DELA aan de slag met opdrachten op diverse gebieden. Zoals o.a.: digitalisering, duurzaamheid en positionering. Vorig jaar heeft DELA Yarden overgenomen. De integratie is nog in volle gang. Hierdoor is er alle mogelijkheid om echt impact te maken.

Het programma in het kort

Twee jarig programma

Werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling als springplank voor jouw verdere carrière bij DELA. Leiderschap

Het Ormit ontwikkelingsprogramma begeleidt jouw met opdrachten. trainingen en coaching tot een daadkrachtige manager.  

Vind de match

Tijdens het ontwikkelingprogramma voer je diverse projecten uit. Wisselende en uitdagende opdrachten met als doel om DELA in de breedte te leren kennen. 

Arbeidvoorwaarden

Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En wist je dat  het ontwikkelingsprogramma 45.000,- euro waard is. 

Waarom kiezen voor het Leadership Program?

DELA zorgt voor de ideale werkomgeving en uitdagende opdrachten. Ormit Talent ontwikkelt je skills op het gebied van leiderschap. Zo help je DELA mee te bewegen in een continue veranderende wereld. Zodat zij ook in de toekomst kunnen blijven groeien en optimale service blijven verlenen aan haar klanten. Je ziet wat er in de buitenwereld gebeurt, zet de klant voorop en bouwt mee aan sterke teams. Help jij mee om de beweging te maken van samen leren naar samen presteren? Na dit traineeship kent DELA geen geheimen meer voor jou!

Het traineeship zit inmiddels (januari 2023) vol. Hou onze site in de gaten voor de eerstvolgende startdatum.

Is dit programma iets voor jou? Alle informatie over het traineeship vind je op de pagina van Ormit.

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in