Hoe worden mensen, teams en organisaties nog succesvoller? In deze vermakelijke en fascinerende en lecture deelt Paul praktische ideeën

High performance

Hoe worden mensen, teams en organisaties nog succesvoller? In deze vermakelijke, fascinerende en misschien ook wel confronterende lecture deelt Paul praktische en creatieve ideeën om meer initiatief te nemen en de lat aanzienlijk hoger te leggen. Gebaseerd op diepgaande kennis en uitgebreide ervaring in de praktische zakelijke toepassingen van gedragspsychologie, neurowetenschappen en vooral gezond verstand. Je krijgt nieuwe inzichten over hoe je grote doelen kunt bereiken, hoe je je kunt concentreren op de weinige dingen die nodig zijn voor zakelijk en professioneel succes en hoe je snel prestatiegerichte gewoonten voor je team kunt opbouwen.

Donderdag21 juli 16:00 - 17:00 uur

Agenda

  • Introductie door DELA
  • Lecture door Paul Rulkens
  • Vragen ronde

Over Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert in high performance. Hij doceerde aan de universiteiten van Maastricht, Groningen en Twente. Tot zijn cliënten behoren bedrijven als McKinsey, KPMG, UBER, ASML en Novartis. Oorspronkelijk opgeleid als chemisch ingenieur en met meer dan 20 jaar internationale ervaring in verschillende leidinggevende functies van bedrijven, worden zijn twee zakelijke boeken - The Power of Preeminence en How Successful Engineers become Great Business Leaders - vaak gebruikt door anderen tijdens professionele trainings- en ontwikkelingssessies over de hele wereld. Zijn populaire TED-talks zijn bekeken door meer dan vijf miljoen mensen.

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement. 

Meld je aan

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in