Maak kennis met DELA op zondag 8 oktober en ontdek alles over de functie: hybride medewerker verzorging en vervoer.

Ben jij opzoek naar een nieuwe baan in omgeving Den-Haag? En ben je nieuwsgierig naar de uitvaartbranche? Op zondag 8 oktober organiseren wij een wervingsevent op onze locatie Nieuw Eykenduynen aan de Kamperfoeliestraat 2a in Den Haag. Tijdens dit event geven wij jou een uniek kijkje op de werkvloer. Loop mee, proef de sfeer en ontdek of werken als hybride medewerker verzorging en vervoer iets voor jou is. Ook als je nog geen ervaring heb in de uitvaartbranche nodigen wij jou van harte uit om je aan te melden.

Goed om te weten: in de functie van hybride medewerker verzorging en vervoer werk je volgens een flexibel rooster. Wat dit concreet betekent? Je kunt van maandag tot en met zondag en op feestdagen worden ingeroosterd, volgens wisselende werktijden tussen 08.00 uur en 21.00 uur.

De functie in het kort

Als hybride medewerker verzorging en vervoer ben je het visitekaartje van DELA. Samen met een collega ben je één van de eerste gezichten die na een overlijden bij nabestaanden binnenkomt. Je bent veel ‘on the road’ met de rouwambulance en een collega aan je zijde, maar je helpt ook mee in het uitvaartcentrum of op de begraafplaats en in het afscheidshuis. Hierbij kan je denken aan het verzorgen van overledenen, het begeleiden van rouwbezoeken en het verrichten van horecawerkzaamheden in de brasserie.  

Je werkt als hybride medewerker verzorging en vervoer nauw samen met collega’s uit de hele keten, zoals: uitvaartverzorgers, uitvaartleiders, crematorium medewerkers, horecamedewerkers, managers en onze collega’s op het hoofdkantoor. Samen maken wij ons sterk voor een waardevol afscheid voor iedereen.  

“Een uitvaart kun je maar één keer doen, samen met mijn collega’s wil ik ervoor zorgen dat dit voor de nabestaanden ook zo goed mogelijk gebeurt.

Anke Krebber-Timmerije

Het programma

Dit wervingsevent biedt jou volop mogelijkheden om kennis te maken met de functie van hybride medewerker verzorging en vervoer. Tijdens een presentatie vertellen collega’s jou meer over dit mooie vak. Er wordt een rondleiding gegeven door het uitvaartcentrum en het afscheidshuis, er vinden kennismakingsgesprekken plaats en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Het programma ziet er als volgt uit: 

✔️ 12:00 uur - 12:30 uur inloop

✔️12:30 uur - 13:00 uur welkom 

✔️13:00 uur - 14:00 uur rondleiding

✔️ 14:00 uur - 15:30 uur speeddate en netwerkborrel

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit event. Houd onze website in de gaten voor evenementen bij jou in de regio. Of meld je aan voor de job alert

Vragen over het evenement?

Voor meer informatie of eventuele vragen kun je contact opnemen met onze corporate recruiter: Maud Boreas

040-2601473
Mis nooit meer een vacature van coöperatie DELA. Meld je hier aan voor de job alert.

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert in met jouw persoonlijke voorkeur functies en locaties. Zodra er een nieuwe vacature beschikbaar is die voldoet aan jouw wensen, dan ontvang je van ons het vacature overzicht in jouw mailbox.