Jij ontzorgt en hebt de regie over de organisatie van de uitvaart

Als uitvaartverzorger organiseer je samen met de nabestaanden een mooi en persoonlijk afscheid. In korte tijd zorg je ervoor dat alles volgens planning verloopt en je bewaakt iedere stap tot in de kleinste details. Jij zorgt ervoor dat nabestaanden zich kunnen richten op het afscheid, en dat is ook aanpakken met meerdere uitvaarten in een week.

Gastgericht en stressbestendig

Werken op een uitvaartcentrum of crematorium is dynamisch. De werkzaamheden variëren van leidinggeven aan een team, het overbrengen en verzorgen van overledenen, aula- en horecawerkzaamheden tot aan het ontvangen van nabestaanden en gasten. Bij uitvaartdiensten ben je hét gezicht van DELA voor nabestaanden en gasten.

Een hoge tevredenheid is voor ons het belangrijkste

Als klantenservice medewerker ben jij het visitekaartje van DELA. Samen zetten we graag een of meer stappen extra om onze leden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Klant- en oplossingsgericht zijn; het klinkt logisch, maar het vraagt een grote inzet, die wij graag leveren!

Een leuke bijbaan. En veel flexibilieit!

Een flexibele bijbaan in de horeca waarmee je fijn bijverdient en jouw bijdrage levert aan het creëren van waardevolle herinneringen bij nabestaanden. Op zondag ben je standaard vrij waardoor je genoeg tijd overhoudt voor andere leuke dingen en zelf herinneringen kunt creëren.

IT bij DELA

De aandacht ligt op betrouwbaarheid, continuïteit, veiligheid en persoonlijke benadering, waarbij digitaal meesterschap het streven is. De focus ligt op ontwikkelingen als Agility, Cloud, AI, Algoritmes, Machine Learning en meer synergie tussen business en IT. En de Scrum methode geeft onze teams alle ruimt om zelf de beste aanpak te kiezen.

Wij zijn DELA

Bij DELA doe je ertoe. We staan midden in het leven en zetten áltijd een stap extra. Gedreven door passie halen wij het maximale uit het leven, zowel zakelijk als privé. Bij ons krijg je alle vertrouwen en ruimte voor jouw persoonlijke groei.

Onze BIO-waarden zijn geen tegeltje aan de wand. Het zijn woorden die diep geworteld zitten in ons doen en laten. Woorden waar we trots op zijn. En woorden die we maar al te graag uitdragen. We zijn een betrokken, integere en ondernemende organisatie. Een gedreven coöperatie van mensen, voor mensen.

Bij DELA doen we het samen. We zetten alles op alles om mensen te helpen. We bieden ze financiële zekerheid met onze producten. En met onze diensten bieden we een mooi en persoonlijk afscheid. Dit doen we doordat we als gedreven team écht samenwerken. En zo maken we ons samen sterk om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Onze verhalen

Verzorging
Werken bij DELA

Suus Minkman is de jongste in Nederland die overleden mensen opmaakt

Werken met dode mensen, is dat niet eng? Die vraag krijgt onze collega Suus Minkman (19) vaak, vertelt ze bij Omroep West. De omroep maakte een uitgebreide reportage over werk als verzorger van overledenen binnen onze coöperatie. Vanaf haar 18e is ze bezig met het verzorgen van overledenen en het opbaren.

Innovatie
IT

Projectmanager Geoffrey over de integratie van Yarden IT

Sinds deze zomer hoort Yarden bij DELA. Een overname waarmee wij de leden van Yarden de zekerheid en continuïteit van onze coöperatie kunnen bieden. Maar ook een overname die niet over een nacht ijs gaat. Het echte werk begint tenslotte pas nadat de handtekeningen zijn gezet. Denk in deze tijden van verregaande digitalisering alleen al aan de integratie van IT. Wat komt daar zoal bij kijken? Hoe behoud je het overzicht tijdens zo’n grootscheeps traject? En: hoe staat het ervoor?

Persoonlijk verhaal
Traineeship

Wouter Rietveld over zijn Traineeship bij DELA

Acht maanden lang werkte hij voor coöperatie DELA. Wouter Rietveld (27) rondde onlangs zijn tweejarig traineeshiptraject af bij Ormit. Meerdere opdrachten in twee jaar bij uiteenlopende organisaties, waaronder DELA en ASML. Wat leerde deze young professional afgelopen maanden van en bij DELA? Over een ding is hij heel duidelijk; 'de Brabantse gezelligheid van mijn collega’s had ik niet willen missen', aldus Wouter

Mis nooit meer een interessante vacature

Meld je hier aan voor de job alert